ajanvaraus-ja-toiminnanohjausjarjestelma

Ainutlaatuinen ajoneuvohuollon
AJANVARAUS- JA TOIMINNANOHJAUS­JÄRJESTELMÄ

ADA Base huollon ajanvaraus- ja toiminnanohjausjärjestelmä on ainoa laatuaan maailmassa. Se tarjoaa kuluttajalle aina nopean ja helpon ajanvarauksen sekä tarkan kustannusarvion työlle varaosineen. Korjaamoille ja muille autohuollon ammattilaisille ADA Base säästää arvokasta työaikaa, nostaa työtyytyväisyyttä ja vähentää henkilöstökustannuksia.

Lisää laatua palvelukokemukseen

ADA Base tekee huollon varauksesta ajoneuvon omistajalle helppoa, sujuvaa ja läpinäkyvää. Ajanvarausjärjestelmän ansiosta huoltoasiakas saa jo varatessaan huollon kustannusarvion ja voi samalla tehdä kätevästi lisätilauksia. Nopea ajanvaraus säästää asiakkaalle aikaa, ja ADA Basen avulla varmistetaan, että tarvittavat osat ovat paikalla huollossa juuri oikealla hetkellä. Lisäksi palvelu on saatavilla sekä selainversiona että mobiilisovelluksena.

KATSO VIDEO

Ajan ja kustannusten säästöä

Vaikka monilla autoalan toimijoilla on jo nyt käytössään erilaisia ajanvarausjärjestelmiä, yksikään niistä ei yllä ADA Basen tasolle. Siinä missä huoltohenkilöt ovat aikaisemmin joutuneet etsimään varaosatietoa eri lähteistä, ja huollon työmääräyksen tekemiseen on mennyt keskimäärin 15 minuuttia jokaista asiakasta kohti, tekee ADA Base nyt saman jopa sekunneissa ja säästää työkustannuksissa sievoisen summan vuosittain.

OTA YHTEYTTÄ

Isoille ja pienille

Toisin kuin monet kilpailijansa, ADA Basea ei ole lukittu mihinkään tiettyyn merkkiin tai valmistajaan. Palvelu soveltuu niin korjaamoketjuille, merkkikorjaamoille, maahantuojille, leasing-yrityksille kuin itsenäisillekin autokorjaamoillekin. Oli liiketoimintakonsepti mikä tahansa, ADA Base on sopiva valinta.

KATSO REFERENSSIT

Tehokasta toiminnan­ohjausta

ADA Basen toiminnanohjaus­ominaisuudet mahdollistavat korjaamoille toimeksiantojen päivittäisen tilanteen helpon hahmottamisen ja hallinnan sekä töiden vaivattoman laskutuksen. Järjestelmän ansiosta aikaisemmin hallinnollisiin toimiin käytetty aika voidaan nyt käyttää asiakkaan parempaan palvelemiseen ja varsinaisen huoltotyön laadun parantamiseen.

avaimet käteen

Kiinnostuitko? Jätä meille yhteystietosi, niin kuulet meistä pian!